Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Risca sa fie evacuati din blocurile ANL
Jo 04 nov 2010 16:10:12 +0200


ANL Deva
Anul viitor poate aduce vești proaste pentru tinerii care locuiesc cu chirie în blocurile Agenției Naționale pentru Locuințe ...

Anul viitor poate aduce vești proaste pentru tinerii care locuiesc cu chirie în blocurile Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL). Concret, criteriile privind modul în care vor fi atribuite aceste locuințe și vârsta până la care aceștia au dreptul de a beneficia de acest ajutor din partea statului vor fi modificate.


Dacă noile criterii vor fi aplicate retroactiv, numai în municipiul Deva 48 de familii riscă să fie evacuate din aceste blocuri.
Schimbări majore
Din 2011, tinerii care beneficiază de o locuință ANL, iar, până la împlinirea vârstei de 35 de ani nu au reușit să o cumpere, riscă să fie evacuați. Aceasta este una din condițiile care va face parte din noile criterii ce vor fi stabilite de reprezentanții ANL. Dacă această prevedere va fi aplicată retroactiv, ea îi va viza și pe tinerii care acum stau cu chirie în aceste apartamente. Până acum, în Deva, doar o singură familie care locuiește în aceste blocuri a depus la primărie cerere de cumpărare. „Din discuțiile purtate la Deva cu directorul general adjunct ANL, Liviu Marchiș, se pare că există posibilitatea ca noile modificări privind locuințele ANL să fie aplicate retroactiv”, a spus Marcel Morar, viceprimarul municipiului Deva.
Încă un imobil pentru tineri
Până în luna iulie 2011, administrația locală a municipiului Deva și-a propus să finalizeze construcția unui bloc de locuințe pentru tineret ce va fi situat pe strada Mihai Eminescu. Blocul va avea nouă etaje și un număr de 104 apartamente. Dintre acestea, 54 de apartamente vor avea două camere, iar restul câte o cameră. Suprafața apartamentelor va fi cuprinsă între 37 și 46 metri pătrați. La această dată, este finalizată structura, iar în cursul acestei luni este prevăzută închiderea exterioară. În paralel cu aceste lucrări se execută închiderile interioare și cele la instalații.


Sursa: Servuspress.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti