Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Bugetarii hunedoreni nu au intrerupt lucrul: Hunedoara
Jo 04 nov 2010 16:06:18 +0200


Bugetarii hunedoreni nu au intrerupt lucrul: Hunedoara
Hunedoara: Apelul lansat de către liderii marilor confederații sindicale ca în cursul zilei de ieri, salariații bugetari ...

Apelul lansat de către liderii marilor confederații sindicale ca în cursul zilei de ieri, salariații bugetari să întrerupă voluntar lucru, între orele 12:00 16:00, nu a avut ecou în județul Hunedoara.

Hunedorenii cu slujbă la stat au preferat să-și vadă de treabă în loc să fie solidari cu restul bugetarilor din România.
Fără reacție
La primele ore ale dimineții, Vasile Bujor, secretarul general al Filialei Hunedoara a Cartel Alfa își exprima neîncrederea în ceea ce privește acțiunile de protest care urmau să aibă loc, ieri, în instituțiile din județ. Presupunerea acestuia s-a adeverit. Concret, la ora 12:00, când erau programate aceste acțiuni, toți angajații se aflau la muncă. „Nu am primit nicio înștiințare din partea liderilor de sindicate cu privire la desfășurarea unor astfel de acțiuni”, a declarat Vasile Bujor.
FinanțiȘtii nu au Știut
Nici angajații din cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice(DGFP) Hunedoara, nu au întrerupt, ieri, programul de lucru. Gabi Ciorba, liderul de sindicat din cadrul DGFP Hunedoara a precizat că nu au fost înștințați de astfel de manifestări. „Nu am fost știut oficial de acțiunea de protest de astăzi (n.r. ieri)”, a spus Gabi Ciorba.


Sursa: Servuspress.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti