Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Trei actori ar putea fi noul Spartacus
Ma 09 nov 2010 14:54:11 +0200


Spartacus
După ce afecțiunea lui Andy Whitfield, diagnosticat cu o formă de cancer, a recidivat și starul s-a retras din producția ...

După ce afecțiunea lui Andy Whitfield, diagnosticat cu o formă de cancer, a recidivat și starul s-a retras din producția serialului Spartacus: Blood and Sand, producătorii au decis să-l înlocuiască pe interpretul personajului principal.

Conform Deadline, lista pretendenților a fost redusă la trei, iar aceștia au fost chemați cu toții pe platourile de filmare din Noua Zeelandă pentru probe și întâlniri cu restul distribuției și-al echipei.

Cu toții puțin cunoscuți în afara lumii televiziunii, cei trei sunt Stephen Amell, pe care l-ai putut vedea în Closing the Ring, Aidan Turner (din All My Children) și Liam McIntyre, din mini-seria multi-premiată The Pacific.

Poți vedea mai jos imagini cu cei trei actori și decide care ți se pare cel mai potrivit ca să-l înlocuiască pe Andy Whitfield în Spartacus: Gods of the Arena, care ar trebui să înceapă difuzarea în luna ianuarie.


Sursa: Cinema.ro


Recomancari: Top Catering Oradea

Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti